Ploi abundente în China: avertisment de inundații extreme

Ploi abundente în China: avertisment de inundații extreme.  Ministerul Chinez al Resurselor  Apelor  a avertizat supra inundațiilor frecvente și ieșirilor din matcă a râurilor și lacurilor din cauza ploilor abundente care sunt așteptate în iulie și august.

Eroarea spitalului: moare de Covid, iar familia incinerează corpul unui alt decedat

“De la începutul lunii iunie, 250 de râuri și lacuri s-au inundat în toată țara”, a spus ministerul. În Hunan, în centrul Chinei, există și alarmă pentru o posibilă inundație a lacului Dongting.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.