Ploaie de ursuleți de pluș pe stadion pentru copiii bolnavi de cancer / VIDEO

Ploaie de ursuleți de pluș pe stadion pentru copiii bolnavi de cancer

Surpriza la stadion Feyenoord : o ploaie de ursuleți de pluș a căzut peste copiii care suferă de cancer . Suporterii echipei Feyenoord din Rotterdam au invitat copiii cu cancer tratați de un spital din Rotterdam să urmărească meciul din ligă pe15 septembrie. Fanii echipei vizitatoare știau că micuții vor fi în tribuna de mai jos și în minutul 12 au dezlănțuit  o ploaie de ursuleți de pluș  unde ședeau copiii.

Un tătic unic ! Un bărbat a adoptat o fetiță cu sindromul Down: fusese respinsă de 30 de familii

Nu este prima dată când s-a întâmplat așa ceva. În 2016, de fapt, echipa le solicită fanilor să aducă marionete pentru copiii spitalului care sunt apoi au fost donați Spitalului de Copii Sophia din Rotterdam . Frumosul gest a făcut încojurul lumii prin intermediul rețelelor de socializare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.