Platita sa se stranguleze prin webcam, o tanara de 21 de ani a murit in direct

Platita sa se stranguleze prin webcam, o tanara de 21 de ani a murit in direct

Este drama care a implicat-o pe Hope Barden, o tânără britanică care a murit pentru a satisface cerințele unui client obișnuit, scrie ziarul Independent.

 

Jerome Danger, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a convins-o pe tânără să-i facă un live exclusiv în schimbul unor sume mai mari de bani, făcând din ce în ce mai mult să exagere până când aceasta a murit. Evenimentul tragic datează din 15 martie anul trecut, când bărbatul îi ceruse lui Hope să efectueze un joc erotic care implica legarea și strangularea până să rămână pentru câteva minute fără oxigen.  Un joc care s-a încheiat prost și în care Hope a murit sufocată în live, în fața web-camului și sub privirile  clientului.

 

 

Aparent, activitatea fetei avea un scop benefic: de a pune deoparte bani pentru a deschide o structură pentru adolescenții cu tulburari mentale. Colegul ei de cameră a descoperit cadavrul și deși a chemat imediat salvarea  pentru ea  nu s-a mai putut face nimic. Două luni mai târziu, anchetatorii care se ocupau de moartea fetei au descoperit cie a fost în spatele acestei tragedii.

 

Omul, arestat și a fost condamnat ulterior într-o investigație separată pentru imagini pornografice extreme și condamnat la 15 luni. Între timp, ancheta privind moartea lui Hope a continuat, bărbatul de 45 de ani s-a spânzurat în celulă înainte ca procesul să înceapă.

 

 

Te-ar putea interesa și Tatal-monstru isi tinea fiul in varsta de sase ani legat in lanturi „in scop educational „

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.