Plângerea misionarilor din Brazilia: ” Epidemia avansează și Bolsonaro aduce țara în haos”

Părintele Dario Bossi, misionar de ani de zile în Brazilia: “Țara se află la un pas de prăpastie: o criză politică și de sănătate gravă. Este necesar să denunțăm președintele pentru aceste crime”

Un fascist care arată că incapacitatea lui este inferioară doar idioției sale rasiste și suverane.  Acum, cu aproximativ 400 de decese coronavirus în fiecare zi, situația din Brazilia a scăpat de sub control. Alarma misionarilor este puternică și clară și privește ce se întâmplă în Brazilia  și în zonele amazoniene devastate de coronavirus în care sunt săpate sute de morminte  și unde sistemul de sănătate s-a prăbușit deja.

Denunțarea „politicii haosului atribuită președintelui Bolsonaro” vine de la părintele Dario Bossi, un misionar de ani de zile în Brazilia care descrie iadul prin radioul congregației sale. “În Manaus ne prăbușim, iar popoarele indigene sunt cele mai mari pericole”.

Apoi sunt și favelele în care oamenii care trăiesc sub pragul sărăciei sunt nevoiți în fiecare zi să facă alegerea dramatică: să cumpere mâncare pentru a trăi sau o sticlă de dezinfestant. “În acest context de criză extremă de sănătate, președintele Bolsonaro urmărește o politică de menținere a puterii sale bazată pe haos”. De fapt, reduce la minimum scara epidemiei făcând alegeri iresponsabile. „Ba chiar neagă dovezile științifice ale OMS și se opune de asemenea  majorității guvernatorilor republicii federale” De  recent a decis să-l dea afară și pe ministrul sănătății și în locul lui să pună o figură controlabilă.

Alarma nativilor din Amazon: „Din cauza coronavirusului riscăm un etnocid”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.