Plan diabolic. Și-a ucis soția și a mințit că este bolnavă de Coronavirus pentru a evita arestul

Plan diabolic. Și-a ucis soția și a mințit că este bolnavă de Coronavirus pentru a evita arestul

Depusese actele pentru divorț, și de atunci de Gretchen Anthony nu s-a mai știut nimic.. De mai bine de o lună, nimeni nu o mai văzuse dar potrivit soțului ei, David, Gretchen era în izolare la domiciliu din cauza coronavirusului. Deși rudele femeii cereau să vorbească cu ea, David le explica că soția lui este prea bolnavă și nu poate vorbi.

Cu o seară înainte de dispariția ei, vecinii au auzit cum cei doi se certau, iar a doua zi se așternuse liniștea. Odată cu trecerea zilelor, bărbatul începuse farsa cu coronavirusul pentru a evita să fie trimis în judecată pentru omor. El a încercat să continue această ficțiune, informând rudele că soția lui suferă de un „caz grav de Covid-19” și, prin urmare, primea îngrijiri medicale de urgență. Într-o altă zi lui a anunțat familia că femeia fusese internată  într-o clinică locală din Florida și apoi transferată la un alt spital și intubată. Scuzele bărbatului au dat de bănuit rudelor femeii care au anunțat poliția.

Turcia: un blocaj plin de feminicii și violențe

Conform reconstrucției anchetatorilor, povestea Coronavirusului a fost doar o farsă pentru a evita  închisoarea. David a fost arestat în New Mexico, sub acuzația de răpire și crimă.  Poliția  a găsit mașina femeii  parcată în fața uneia dintre clinicile menționate de bărbat, dar corpul femeii este de negăsit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.