Plan diabolic: minte că a fost violată și-l instigă pe fostul iubit să-l ucidă pe actualul partener

 A mințit că a fost violată de prietenul ei și l-a convins pe fostul să-l omoare. Yu Tung Lo, de 29 de ani, din Melbourne, a folosit un plan diabolic în care și-a convins fostul partener că a fost violată de actualul prieten și apoi la convins să-l omoare din răzbunare. Păcat, totuși, că prietenul ei nu ar fi făcut niciodată așa ceva.

Femeia ar începe să-i spună fostului, Daniel Duhovic, în vârstă de 34 de ani, lucruri complet neadevărate împotriva actualului ei iubit Paul Hogan, tată a cinci copii  în vârstă de 48 de ani, cu singurul scop: de a-l ucide. În planul ei, definit de către judecător  diabolic, tânăra de 29 de ani ar fi scăpat de ambii: partenerul ei pentru că ar fi murit și fostul ei iubit ar fi ajuns la închisoare.

O bară de fier a străpuns corpul unui muncitor în vârată de 22 de ani: s-a oprit la 3 centrimetri de inimă

Daniel l-a împușcat pe Paul și a ajuns la închisoare. În timpul procesului, însă, a ieșit adevărul la suprafață: femeia l-ar fi convins pe fostul  partener să-l omoare actualul iubit acuzându-l de abuzuri sexuale. Femeia diabolică i-ar fi promis că dacă o va face se vor întorace împreună și că-l va lua de bărbat.  Potrivit  presei locale, planul femeii a fost descoperit de mesajele găsite în telefon, iar acum riscă o pedeapsă cu închisoarea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.