Placido Domingo își face „mea culpa” după ce a fost acuzat de hărțuire: „Îmi pare rău pentru durerea pe care am provocat-o”

Placido Domingo tenorul și dirijorul spaniol de 79 de ani a fost acuzat de hărțuire sexuală de către unele femei vara trecută și, după încheierea unei anchete a unui sindicat de artiști de operă din Statele Unite.

Citește și Cuplul adoptă un copil de 11 ani și îl ucide pentru a încasa asigurarea pe viață a copilului

„Îmi pare foarte rău pentru durerea pe care am provocat-o și îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele. Nu mi-am propus niciodată să rănesc pe nimeni și nimeni nu ar trebui să se simtă ca acele femei “- a explicat Placido Domingo în declarațiile făcute agenției de presă spaniole Europa Press -” Această experiență m-a făcut să cresc și promit că de acum încolo voi colabora activ pentru ca munca să devină un loc de muncă mai sigur și pentru ca astfel de situații să nu se mai repete »

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.