Placido Domingo internat de urgență din cauza complicațiilor provocate de Covid-19

Placido Domingo a fost internat în Acapulco, Mexic, în urma unor complicații cauzate de coronavirus. Informația a fost difuzată de purtătorul de cuvânt al tenorului postului CNN, afirmând  că „răspunde la tratament”.

Domingo, în vârstă de 79 de ani, anunțase săptămâna trecută, pe pagina sa de Facebook, că a rezultat pozitiv la Covid-19 și că s-a plasat în izolament. Artistul a invitat apoi pe toți să urmeze directivele privind sănătatea, subliniind că „împreună putem combate acest virus și vom opri actuala criză mondială, pentru a reveni la viața noastră de zi cu zi cât mai curând posibil”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.