Pizza Express, lanțul britanic închide 73 de magazine și concediază 1.100 de angajați

Momente grele pentru restaurantele din întreaga lume. Criza a lovit și lanțul englez Pizza Express , care a anunțat un plan de restructurare greoi . 73 de spații sunt destinate să se închidă, ceea ce duce la concedierea a 1.100 de angajați. Pe lângă reducerile de personal, planul prevede o reducere bruscă a chiriilor prin închiderea celor mai scumpe structuri dintre cele 449 pe care Pizza Express le are în Marea Britanie.

Și-a pierdut penisul în urma unei infecții: medicii l-au făcut să-i crească din nou pe… braț

Pizza Express are acum 9.000 de angajați și în prezent doar 166 de magazine s-au redeschis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.