Pisoi maidanez „angajat” ca avocat pentru a nu fi dat afară din birouri

Pisoi maidanez „angajat” ca avocat pentru a nu fi dat afară din birouri

Au vrut să-l alunge pentru că s-a rătăcit pe coridoare, dar o firma de avocatură l-a angajat ca avocat și astfel un pisoi maidanez a început o nouă viață.

S-a pierdut pe coridoarele Asociației avocaților brazilieni unde a rătăcit zile întregi până când cineva, enervat de prezența sa, a prezentat plângeri. Pisoiul a fost numit Leon și niciodată în viața lui crezut că el va face o astfel de carieră! A devenit avocat  fiind declarat angajat oficial al Baroului.

Un bărbat a fost ars de viu de săteni după ce a violat o tânără de 17 ani cu handicap

Acum, când merge pe coridoare, se numește doctorul Leon , poartă o uniformă și chiar are una Pagina de Instagram urmată de peste 40.000 de oameni, unde se publică postări despre drepturile animalelor. Probabil în viitor va avea propriul său birou, unde se va ocup  de drepturile animalelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.