Pisicul erou: apără copiii de atacul unui șarpe otrăvitor, dar este mușcat și moare în 24 de ore

Un pisic a murit după ce a salvat copiii din atacul unui șarpe otrăvitor. S-a întâmplat în Queensland, Australia, unde o pisică domestică și-a sacrificat viața pentru a-și apăra stăpânii. Animal Emergency Service a împărtășit această poveste pe pagina sa de Facebook subliniind public gestul nobil al felinei numită Arthur.

Pisoiul se juca cu familia în curtea casei, urmărindu-i pe cei doi copii, când un șarpe maro estic foarte veninos s-a apropiat periculos de unul dintre copii. Instinctiv, pisica a intrat în acțiune înainte ca șarpele să poată ataca copiii: din păcate, înainte de a-l ucide a fost mușcat. În haosul de a scoate copiii din curte cât mai curând posibil, nimeni nu a observat semnele mușcăturii. Arthur s-a prăbușit la pământ, se arată în post, dar și-a revenit rapid la scurt timp, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Citește și O pisică a dat naștere pisoilor cu ajutorul unui prieten special: un labrador-video

Evenimentele de colaps brusc sunt un simptom obișnuit al mușcăturilor de șarpe, deși nu sunt întotdeauna cunoscute de proprietarii de animale de companie. A doua zi dimineață, Arthur a fost găsit din nou inconștient și incapabil să se ridice. În acel moment a fost dus de urgență la spitalul veterinar Tanawha. „Din păcate, simptomele lui Arthur erau prea severe pentru ca el să-și revină.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.