Pisica terapeută: o opticiană foloseşte o felină pentru a-i convinge pe copii să poarte ochelarii de vedere

Pisica terapeută. Proprietara unui magazin dintr-un orășel din statul american Pennsylvania a avut o idee strașnică și care dă și roade: O pisică dresată care să-i ajută pe copii să poarte ochelarii de corecție pe care altminteri nu i-ar accepta foarte ușor Tot ea este cea care a dresat felina să poarte ochelari, iar filmulețele cu mâţa ochelaristă au devenit în scurt timp virale pe internet.

Când un copil vede un animal atât de drăgălaș ca Truffels că poartă ochelari cu atâta naturalețe, orice obiecție a micuțului dispare. Acum doi ani, opticiană Danielle Crull a salvat pisica de pe stradă și de atunci a început să o dreseze și într-o zi s-a întrebat dacă Truffels ar suporta ochelarii.

Primul animal pe care l-ai văzut în această imagine spune multe despre personalitatea ta

Dacă părinții nu pot ajunge în magazinul său din Mechanisburg, Pennsylvania, nu-i nimic. Danielle a postat pe Facebook toate filmulețele cu pisica dresată ca să-i educe pe micuții care au nevoie de ochelari.

Ce a făcut Danielle și pisica ei pentru copii a devenit un adevărat fenomen, care-i ajută pe oftalmologii din întreaga lume să-și convingă micii pacienți să poarte ochelari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.