Pilotul avionului MH370 a sufocat cei 238 de pasageri inainte de a provoca prabusirea aeronavei

Pilotul avionului MH370 a sufocat cei 238 de pasageri inainte de a provoca prabusirea aeronavei

Povestea șocantă s-a produs pe avionul Malaysian Airlines MH370. Pilotul aeronavei, Zaharie Ahmed Shah, a provocat depresurizarea rapidă a cabinei sufocând astfel toți  pasagerii înainte de provoca probușirea avionului în Oceanul Indian. În gestul nebun al pilotului  238 de oameni au fost uciși. Adevărul despre acest ”accident” a fost dezvăluit de un grup de experți care au descoperit adevăratul motiv al accindentului.

 

Potrivit experților, Shah a provocat intenționat prăbușirea avionului Boeing 777 după ce a mărit viteza pentru a termina combustibilul și a sufocat în mod voluntar toți pasageri de la bord.

 

William Langewiesche, șeful grupului care a anchetat  acest caz, a declarat că pilotul l-a lovit pe pe copilot înainte de a pune în aplicare planul. Inginerul Mike Exner, pe de altă parte, a demonstrat că, înainte de impactul cu apa, avionul ar fi pierdut foarte mult altitudine , determinând accelerarea procesului de depresurizare.

 

Toți pasagerii și-au pierdut cunoștința și au murit prin asfixiere.

 

Intențiile criminale și sinucigașe a lui Shah ar fi fost confirmate și de cel mai bun prieten al  pilotului. Potrivit acestuia motivul care l-ar fi împis pe Shah să provoce acest dezastru ar fi fost situația în care se afla căsnicia lui :   “Căsnicia lui trecea printr-un moment dificil . În trecut el a dormit cu unele dintre asistentele de zbor, a mărturisit bărbatul.

Te-ar putea interesa și Un tanar a incercat sa-si otravesca parintii dupa ce i-au inchis internetul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.