Pilot ucis într-un accident de avion: se afla într-un zbor de antrenament

Un pilot de la Red Bull a murit într-un accident de avion în timpul unui zbor de antrenament către Guatemala. Serviciul voluntar de pompieri Bomberos Voluntarios a confirmat că alte două persoane și-au pierdut viața în accident. Tragedia a avut loc vineri, 24 ianuarie sub privirile șocante ale spectatorilor.

Citește și  A cunoscut un bărbat pe internet: ucisă la prima întâlnire

Performanța fusese programată pentru astăzi dar a fost anulată din cauza accidentului. Asociația își exprimă cele mai profunde condoleanțe victimelor tragicului accident.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.