Pigui Cosmin, primarul din Gorj care a numit românii din Diaspora ”gunoaie, slugi occidentale, paraziți”, se apără: ”E cont fals!”

Cosmin Pigui, primarul comunei Peştişani 9 Gorj) este acuzat că i-a jignit pe românii aflați peste graniță, numindu-i “gunoaie, slugi occidentale, paraziți”, dar el se apără și spune că respectivul mesaj a fost publicat de pe un cont care nu îi aparține.

Un primar din Gorj i-a jignit pe românii plecați la muncă în afara țării, numindu-i „gunoaie”, „slugi occidentale”, „paraziți” și „spălători de bude”

mesaj

Mesajul respectiv a stârnit mare vâlvă pe rețelele de socializare, însă primarul Cosmin Pigui neagă vehement că ar fi scris așa ceva. El susține că în localitate există un grup care ”lucrează puternic” împotriva lui, iar contul de pe care s-a scris mesajul nu i-ar aparţine.

Potrivit Mediafax primarul Cosmin Pigui a răspuns că există, în Peștișani, un grup care „lucrează puternic” împotriva lui, iar contul de pe care s-a scris mesajul nu i-ar aparține. Mai mult, edilul spune că el chiar are prieteni în Diaspora.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.