Piețele umede: imagini îngrozitoare cu animalele vii măcelărite și puse în vânzare | VIDEO

Activiștii în domeniul drepturilor animalelor au lansat imagini înfricoșătoare în care animalele vii inclusiv broaște,  lilieci, câini și pisici sunt măcelărite pentru a fi vândute pe piețele umede din Asia.

Grupul  PETA, care a distribuit videoclipurile din șase țări, a solicitat interzicerea piețelor umede în întreaga lume – spunând că acestea sunt un teren fertil de reproducere a agenți patogeni și viruși mortali. Imaginile au fost înregistrate în Cambodgia, China, Indonezia, Filipine, Thailanda și Vietnam în luna aprilie, potrivit  PETA  animalele „exotice” rămân în  vânzare, în ciuda focarului Covid-19.

Și totuși, în cea mai mare piață din Indonezia, vânzarea liliecilor este în plină activitate

Pisicile și câinii se află încă  printre animalele vândute pentru carne, a spus grupul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.