Pierre Cardin a murit: designerul vizionar avea 98 de ani

Designerul francez Pierre Cardin a murit la vârsta de 98 de ani . Acest lucru a fost anunțat de familie agenției AFP. Designerul vizionar și pionier al prêt-à-porter, a murit în spitalul american din Neuilly, o suburbie din nord-vestul Parisului. Fiul imigranților italieni, a devenit un om de afaceri cunoscut în toată lumea.

Citește și Se preface că este bolnavă de cancer: strângere de fonduri pentru a-și plăti nunta și luna de miere

Născut în Sant’Andrea di Barbarana (fracțiune din municipiul San Biagio di Callalata) pe 2 iulie 1922, a fost înregistrat ca Pietro Costante Cardin la oficiul registrului, dar 2 ani mai târziu părinții săi au plecat în Franța pentru o viață mai bună.

A devenit celebru cu numele dobândit odată cu naturalizarea franceză și timp de decenii Pierre Cardin a fost sinonim cu  moda și eleganța.

Chiar în această vară, decanul haute couture internațional a sărbătorit 98 de ani în Luberon, Provence, reședința sa de vară la conacul a aparținut cândva marchizului De Sade. Printre invitați s-a numărat prietenul său Gerard Depardieu și nepotul său Rodrigo Basilicati Cardin, considerat moștenitorul artistic al designerului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.