Phoenix, poliția violentă: un tânăr de 28 de ani a murit după ce a fost strivit timp de șase minute pe asfaltul fierbinte

Un tânăr de 28 de ani a murit în Arizona, după ce a fost oprit de agenții de poliția care l-au aruncat la pământ și l-a ținut lipit pe asfaltul fierbinte timp de șase minute , relatează  Independent.

Ramon Timothy Lopez fusese oprit în Phoenix după o tentativă de scăpare de polițiști,  împotriva cărora ar fi aruncat și cu o sticlă de băutură aparent furată. Agenții au fost chemați la fața locului în urma unor rapoarte privind gesturi obscene în care Lopez ar fi fost autorul. Departamentul de Poliție din Phoenix a descris incidentul printr-o declarație lansând imaginile în care au fost implicați trei ofițeri, înregistrați de camerele de filmare purtate de poliție.

Pe fondul geloziei, un bărbat l-a ucis pe iubitul fostei soții tăindu-i organele genitale, după care s-a sinucis

“Nimeni nu este perfect, dar nu merita așa ceva”, a comentat fratele tânărului de 28 de ani, David Gonzales, potrivit televiziunii locale. „Erau pe el cu toată greutatea lor, pe asfaltul fierbinte. Cine nu ar fi  reacționat? Fratele meu s-a luptat pentru viața lui și a pierdut ”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.