Philadelphia ca New York și Detroit: fotografiile șocante ale trupurilor transportate cu un pick-up

După New York și Detroit , Philadelphia se alătură orașelor americane șocate de imaginile îngrozitoare cu privire la decesele pandemiei coronavirusului . În acest caz, mai multe cadavre au fost  transportate ziua în amiaza mare , într-un pickup pe străzile din Philadelphia : cadavre încărcate pe podeaua unui pick-up deschis care au fost ridicate  luate de la un spital.  Imaginile au fost fotografiate de către Philadelphia Inquirer duminică în spatele spitalului Joseph W. Spellman , a raportat astazi CNN, confirmând incidentul

CNN vorbește despre șapte cadavre, Philadelphia Inquirer de cinci sau șase cadavre și a publicat o imagine care înfățișează un bărbat care stă pe cadavrele de deasupra camionetei. O altă persoană imortalizează persoanele cu măști uzate care deplasează un corp din pickup pe o targă. Un purtător de cuvânt al Centrului Medical Einstein Philadelphia, relatează CNN, a explicat că acele cadavre trebuiau transferate din structură într-un depozit, unde spațiul nu mai este suficient.

philadelphia

„Este o încălcare a protocolului – a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului, James Garrow, pentru CNN – Biroul de examinare medicală lucrează regulat cu spitalele din Philadelphia pentru a se asigura că trupurile sunt tratate cu cel mai mare respect și demnitate. Departamentul de Sănătate este șocat de incident și a cerut cu insistență spitalului explicații Ceea ce s-a întâmplat nu este nici normal, nici acceptabil “. Conform celor mai recente date de la Universitatea Johns Hopkins, există mai mult de 10.000 de cazuri de coronavirus în Philadelphia și cel puțin 394 de decese. Nu este clar dacă cadavrele  sunt persoane care au murit în urma pandemiei.

Declarația unui guvernator texan șochează…din nou! ”Sunt lucruri mai importante decât viața”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.