Pfizer va testa vaccinul Covid pe femeile însărcinate

Pfizer-BioNTech a anunțat că va începe studiile clinice ale vaccinului Covid-19 la femeile însărcinate, primele de astfel de studii care includ viitoarele mame din Statele Unite. Pfizer își propune să înscrie în jur de 4.000 de femei însărcinate, care vor include participanți în SUA, dar și în Argentina, Brazilia, Canada, Chile, Mozambic, Africa de Sud, Spania și Marea Britanie. Acestea vor fi femei cu vârsta de peste 18 ani între săptămâna 24 și 34 de sarcină. Primele doze vor fi administrate în Statele Unite, a spus Pfizer. Dr. Brenna Hughes, specialist în medicină materno-fetală la Duke Health din Durham, Carolina de Nord, a spus că „aplaudă absolut” studiul vaccinului Pfizer asupra femeilor însărcinate. “

Citește și Gangrena, ulcere, erupții cutanate: s-au descoperit alte simptome ale COVID-19

Potrivit Abcnews, unele femei vor primi vaccinurile, în timp ce altora li se va administra un placebo. Nu vor ști ce doză au primit până după naștere. Cercetătorii vor monitoriza eventualele efecte secundare la femei, inclusiv avortul spontan. Trebuie spus că există deja câteva date preliminare privind siguranța vaccinului în timpul sarcinii, deoarece unele femei care au participat la studii anterioare privind vaccinul Covid-19 au rămas însărcinate între primul și al doilea vaccin.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.