Peștele șarpe, o specie extraterestră din SUA: „Dacă îl vedeți omorâți-l pe loc!”

Acest pește șarpe pune în pericol viața altor animale. În Statele Unite ale Americii, Argusul Channa , originar din Manciuria și China de Est, a reușit să evolueze iar acum reușește să  târască și să respire. Departamentul de Resurse Naturale al Georgiei a ordonat fiecărui rezident care întâlnește așa-numitul pește șarpe să-l omoare.

Un profesor a realizat visul celor 26 de elevi ai săi! A strâns bani pentru a-i duce la cinema

Peștele sarpe vine din Manciuria și China de Est. Statele Unite și nu trăiesc în habitatul său natural, cu toate acestea, au început să se reproducă și devin din ce în ce mai mulți. Întrucât nu există niciun prădător de-al său în aceste locuri, pune în pericol alți pești, originari din zonă. Conform ediției online a New York Times , încă un exemplu a fost găsit în județul Gwinnett săptămâna trecută. Caracteristica peștilor șarpe este capacitatea de a rezista mult timp în afara apei . De fapt, obișnuia să trăiască în ape slab oxigenate și a dezvoltat un organ deasupra branhiilor sale îi permite să respire aerul.

Vremea, val de frig în Statele Unite: în Denver vremea a înebunit

„Acești pești sunt ca dintr-un film de groază” : așa a vorbit secretarul de interne Gale Norton în 2002 despre această specie. Politicianul propusese interdicția de a-l importa și transporta dar nu a fost ascultat având în vedere că animalul există în 15 state americane. În Arkansas a fost răspândit în trecut sub formă de pește de acvariu și în scopuri alimentare. Acum, agresiunea lui a devenit atât de periculoasă încât autoritățile au trebuit să reacționeze. Departamentul de Resurse Naturale din Georgia , a dispus ca oricine care vede un specimen de acest fel trebuie să-l ucidă pe loc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.