Peste o mie de morți în 24 de ore: Trump invită oamenii să poarte măști / Video

După creșterea deceselor în Statele Unite, Donald Trump îi invită pe americani să poarte măști. În Statele Unite, în ultimii 24 de ore s-au înregistrat peste100 de decese cauzate de Coronavirus . Din 9 iunie este prima dată când acest prag a fost depășit.

După creșterea semnificativă a deceselor, Donald Trump și-a schimbat definitiv părerea și acum invită populația să poarte măști. De luni întregi preșeintele a spus că este împotriva utilizării măștii, iar acum o recomandă și a sfătuit în special tinerii să evite să meargă în locuri aglomerate.

Coronavirusul și efecte asupra creierului: povestea profesorului care a supraviețuit infecției

Trump a postat apoi o fotografie cu el însuși purtând masca pe Twitter și a scris: „Suntem uniți în eforturile de a combate virusul chinez invizibil și mulți spun că este patriotic să poarte masca atunci când distanțarea socială nu este posibilă. Nimeni nu este mai patriot decât mine, președintele tău preferat. “

Purtătorul de cuvânt al Camerei, Nancy Pelosi, a folosit cuvinte foarte dure față de președintele american într-un interviu acordat CNN. După ce a definit Covid-19 drept „virusul Trump”, el a adăugat: „S-a decis în sfârșit să-și schimbe părerea pentru utilizarea măștii, dar este prea târziu”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.