Peste 9.000 de oameni uciși în Brazilia, iar Bolsonaro glumește: „Am invitat la grătar 3.000 de persoane”

Doar ieri în Brazilia s-au înregistrat  751 de decese , iar Jair Bolsonaro continuă să nu ia în serios pandemia coronavirusului și glumește pe seama pandemiei, spunând că a organizat un grătar în această după-amiază la palatul Alvorada, în Brazilia:

“Am invitat 1.300 de persoane, dar dacă sunt mai multe le voi lăsa să intre. Vom face un grătar pentru mai mult sau mai puțin de 3.000 de persoane “, a spus ironic Bolsonaro, după ce joi a fost criticat de mass-media pentru că a anunțase că pentru astăzi va avea 30 de invitați la grătar.

Un italian și-a ucis cu sânge rece soția româncă de față cu cei trei copii a lor

Un grup de susținători a lui Bolsonaro a criticat jurnaliștii prezenți în fața palatului Alvorada, acuzându-i că au „atacat președintele”.

Bolsonaro continuă să apară în public fără mască, repetând că dacă ar fi fost după el, nu ar fi impus niciodată blocarea așa cum au făcut primarii și guvernanții, susținând că „bărbații adevărați nu iau coronavirus”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.