Peste 50 de urși polari au invadat un sat din Rusia

Peste 50 de urși polari au invadat un sat din extremitatea nordului Rusiei, răspândind panica printre locuitorii  din Ryrkaypiy, în regiunea Chukotka, să se baricadeze în case, anulând toate activitățile publice, scrie agenția de știri Ria Novosti.

Citește și Un urs înfometat a devorat un bărbat și pe câinele său. În urma lui a lăsat o mână și un picior

Potrivit ecologiștilor, în sat se numără cel puțin 56 de urși. Motivul pentru care i-a împins să invadeze satul printre locuitori este lipsa de hrană din cauza subtierii gheții de pe coastă, ceea ce le-a devastat  ecosistemul. Unii experți sfătuiesc să se desființeze satul, deoarece vizitele urșilor vor fi din ce în ce mai dese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.