Peste 50 de copii au ajuns la spital, după ce un bărbat a intrat într-o grădiniță și a pulverizat o substanță corozivă

Incidentul s-a petrecut în oraşul Kaiyuan, luni după-amiază, când un suspect a intrat într-o grădiniţă şi a pulverizat sodă caustică, potrivit autorităţilor locale, scrie Indipendent

Un bărbat a intrat într-o grădiniță și a rănit 51 de copii și trei profesori pulverizând cu o substanță chimică corozivă, potrivit rapoartelor mass-media chineze. Două persoane au fost rănite grav, însă în prezent viaţa acestora nu este pericol. Produsul chimic cu care au fost atacați copiii este utilizat în industria hârtiei ca agent de albire.

Boala incurabilă al unui bebeluș: orice atingere îi provoacă răni dureroase

Suspectul, un bărbat de 23 de ani, pe nume Kong, a fost reţinut aproximativ o oră mai târziu. Poliţia a susţine că gestul tânărului a fost motivat de dorinţa de a se răzbuna pe societate.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.