Peste 50.000 de ursuleți de pluș și jucării made în China au fost distruși: pericol de sufocare

Peste 50.000 de ursuleți de pluș „periculoși” importați în Marea Britanie au fost distruși.

Aproximativ 54.000 de jucării  importate din China și găsite în portul Felixstowe din Suffolk au fost confiscate deoarece prezentau pericol de sufocare pentru copii, anunță BBC

Citește și Oamenii de știință din China au creat primii hibrizi porc-maimuță din lume

Alți 120 de ursuleți mari, de asemenea din China și destinați să fie vândute pe piețele online precum Amazon și eBay, au fost de asemenea distruși.

Ofițerii de Standarde Comerciale ale Consiliului Județean Suffolk sunt îngrijorați că o parte dintre ursuleții de pluș ar fi fost deja vânduți.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.