Brazilia, peste 50.000 de morți, dar pentru Bolsonaro măsurile de siguranță sunt „exagerate”

Brazilia a devenit cea de-a doua țară cea mai afectată din lume de pandemia Coronavirus, cu peste 50.000 de decese dar, în ciuda acestui fapt, Jair Bolsonaro continuă să se îngrijoreze mai mult de reluarea economiei, fără a înțelege (sau a se preface) că nerespectarea măsurilor de siguranță pentru Brazilia duce la o catastrofă iar pandemia va continua  fără răgaz să facă victime

Bolivia, moartea unui pacient cu Coronavirus difuzată în direct la TV: controverse

Președintele a reînnoit cererea către autoritățile locale și regionale de a relaxa măsurile de restricție impuse împotriva coronavirusului, în fața situației economice dificile a țării, afirmând că „ sunt exagerate ” în gestionarea pandemiei .

“Campania nu s-a oprit, dar orașele și multe state da. Nu va fi ușor reactivarea economiei, așa că cer guvernanților și primarilor, evident cu responsabilitate, să înceapă deschiderea afacerilor – a spus Bolsonaro într-un interviu lansat pentru lansarea noului canal TV AgroMais – pentru că informațiile venite din întreaga lume, de la OMS cu erorile sale, arată că au exagerat în gestionarea acestei probleme ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.