Peste 5 milioane de infecții la nivel mondial, Trump: „A avea un record este un motiv de onoare”

Faptul că Statele Unite au cel mai mare număr de cazuri de coronavirus confirmat la nivel mondial înseamnă că au depus o muncă mai bună în detectarea celor infectați. Și acesta este un „motiv  de onoare”, a declarat președintele Statelor Unite, Donald Trump, când a întâlnit reporterii la Casa Albă. ” Îl văd într-adevăr ca pe un motiv de onoare. Este o mare recunoaștere pentru teste și pentru toată munca depusă de mulți profesioniști ”, a spus el.

” Suntem o țară mult mai mare decât majoritatea celorlalți, așa că nu văd negativ faptul că avem multe cazuri. O văd ca fiind ceva bun, pentru că înseamnă că testele noastre sunt mai bune ”, a spus el.

Refuză să modifice datele reale privind situația epidemiei: o angajată a departamentului de sănătate a fost concediată

Apoi, Trump a anunțat că Statele Unite au în vedere posibilitatea de a interzice călătoriile din Brazilia, care a devenit a treia țară din lume cu mai multe persoane infectate cu coronavirus (peste 270 de mii).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.