Pescărușul îi fură chipsurile, bărbatul îl izbește de un perete și îl omoară. Condamnat

Pescărușul îi fură chipsurile, bărbatul îl izbește de un perete și îl omoară. Un galez de 64 de ani, John Llewellyn Jones, era într-o excursie în Weston-super-Mar, când a fost ”atacat” de un pescăruș care ia furat prctic chipsurile din mână.

Bărbatul a reușit să prindă pescărușul de un picior și l-a izbit cu putere de un perete lăsându-l fără viață. Gestul violent al bărbatului a șocat cei prezenți până în punctul de a-l denunța autorităților. RSPCA, care operează în Regatul Unit și promovează bunăstarea animalelor, a vorbit despre un gest de cruzime puternică. Astăzi, a sosit condamnarea:

O mamă-monstru care și-a forțat copiii să mănânce fecale de câine, a evitat închisoarea

Bărbatul nu poate ieși din afară pe o perioadă  de 12 săptămâni între orele 20:00 și 8:00 și a fost obligat, să plătească 750 de lire sterline pentru costuri de judecată și  85 de lire pentru “victime”.

Deși bărbatul în vârstă de 64 de ani a pledat întotdeauna nevinovat, mărturiile a două persoane prezente, potrivit Daily Mail, au fost considerate de către judecători ca fiind credibile și convingătoare. Un purtător de cuvânt al RSPCA a declarat că pescărușii sunt protejați de secțiunea 1 din Wildlife & Countryside Act 1981 și că omul prin uciderea păsării a comis o infracțiune.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.