Pescărușii mai rău decât șacalii: atacă locuitorii, fură mâncare și acum riscă să fie uciși

De ceva timp, cetățenii din Worchester,  au fost nevoiți să trăiască cu ferocitatea pescărușilor. Păsările se apropie de obicei de coastă pentru a pescui, dar mirosul de mâncare îi atrage în oraș, iar cetățenii fără apărare au fost adesea ținta atacurilor . Ultimul atac datează din weekendul trecut și a implicat plasele de alimente pe care unii cetățeni generoși le-au donat celor mai puțin norocoși.

Pentru donații,  cetățenii lasă de obicei saci sau plase cu mâncare în apropierea ghișeului care se ocupă de colectare și distribuție. În acest caz, însă, voluntarii s-au trezit incapabili să folosească alimentele. Pescărușii, au dat iama în plase și au mâncat tot ce au prins.

Alertă viespea ucigașă: poate ucide un șoricel în câteva momente / VIDEO

Problema pescărușilor, însă, nu se limitează doar la donații. De fapt, păsările atacă oamenii care poartă plase cu cumpărături sau au în mână ceva de mâncare.  Episoadele continue au sporit nemulțumirea populației, solicitând primarului să o remedieze. Deja anul trecut, un consilier a depus o moțiune pentru a solicita uciderea pescărușilor. Cu toate acestea, o astfel de soluție poate fi acordată numai în cazuri extreme, adică dacă animalele prezintă un risc grav pentru sănătatea populației.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.