Peru, un autobuz s-a prăbușit într-o prăpastie: cel puțin 18 morți

Un autobuz a căzut într-o prăpastie din Peru. Bilanțul victimelor provizorii este de cel puțin 18 morți și 24 de răniți. Vehiculul, cu aproximativ cincizeci de persoane la bord, circula între Cusco și Maldonado, în sudul țării, când din cauze înca necunoscute a ieșit de pe drum  căzând într-o prăpastie de peste o sută de metri pe o coastă de deal.

Copilă de șase ani răpită, violată și tăiată în bucăți

Pentru recuperarea cadavrelor și a răniților și din cauza locului inaccesibil,  salvamontiștii au lucrat multe ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.