Peru, biserica evanghelică s-a prăbușit în Huanuco: nouă morți

În Peru nouă persoane au murit și alte 10 au fost rănite după ce zidul unei case s-a prăbușit peste ei.

Casa era folosită ca biserică evanghelică în regiunea Huanuco, în nord-estul țării. Din cauza ploilor abundende, zidul a cedat și credincioșii au fost zdrobiți sub greutatățile de moloz.

 

Ploile abundente care au căzut în zonă au cauzat multe alunecări de teren și inundațiile mai multor case.

Te-ar putea interesa și Torturile crunte la care a fost supusă o femeie: obligată să doarmă în picioare și să mănânce pozele morților

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.