Peru, accident într-un măgar și o cisternă cu gaz: 14 morți dintre care 5 copii

Accident foarte grav într-o suburbie din Lima, Peru. O cisternă cu gaz  a intrat într-un măgar, creând o explozie uriașă: 50 de răniți, dar deja 14 morți, inclusiv 5 copii.

La 23 ianuarie, în Peru , într-o suburbie mică a capitalei Lima, explozia  unui camion cisternă a provocat o explozie rănind peste  50 de persoane . În zilele următoare, însă, după o lungă agonie, medicii au făcut public numărul morților: 14 din care, din păcate și 5 copii. Potrivit rapoartelor Ministerului Sănătății, ultima victimă ar fi o femeie de 39 de ani care a murit sâmbătă din cauza arsurilor grave.

Citește și Un polițist și-a închis în garaj fără apă și mâncare fiul autistic de 8 ani: mort de frig

Tragedia a avut loc în jurul orei 7 dimineața, când vehiculul trecea prin Villa El Salvador , un sat mic de aproximativ 500 de mii de suflete la sud de Lima. Pe drum , cisterna ar fi intrat în coliziune cu un măgar, iar impactul ar fi rupt câteva tuburi  provocând pierderea de gaze și care la scurt timp ar fi explodat

Au fost necesare 13 camioane de pompieri pentru a stinge flăcările , dar în ciuda intervenției lor imediate, aproximativ cincisprezece case au fost cuprinse de flăcări, iar majoritatea răniților sunt acum în stare gravă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.