Pentru un selfie, o femeie a căzut într-o groapă de 50 de metri adâncime – VIDEO

Uneori, pentru un selfie oamenii sunt dispuși să-și asume riscurile cele mai idioate. Un exemplu este ceea ce s-a întâmplat cu această femeie din India, care este, nu se știe cum, a căzut într-o fântână de 50 de metri adâncime. Femeia își făcea un selfie când, la un moment dat a alunecat și a ajuns direct în fântână. Din fericire câțiva trecători au auzit-o strigând după ajutor și cu o frânghie improvizată au reușit să extragă femeia din fundul fântânii.

Femeia a scăpat cu câteva vânătăi la picior din cauza căderii de-a lungul pereților puțului și cu o mare sperietură. Cronicile sunt pline de cazuri similare. Daredevil Selfie este numită moda periculoasă pentru selfie-urile extreme, care infectează tot mai mulți tineri. Dar de ce o fac? Practic pentru a se arăta lumii, pentru like-uri sau pentru distracție. Pentru aceasta, au fost create un site și un cont twitter @SelfiesToDieFor, care încearcă să sensibilizeze tinerii cu privire la riscurile încercării de a face o fotografie în situații periculoase.

Citește și O femeie trăiește un adevărat calvar: plânge cu lacrimi de cristal !

Și, întrucât este un fenomen care îi privește și pe cei foarte tineri, bineînțeles că dimensiunea socială nu poate rămâne în afara. Iată videoclipul:

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassnikiTumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.