Pentru micuții mai puțin norocoși supereroii au coborât de pe acoperișul spitalului de copii Santobono din Napoli

Supereroii care coboară de pe acoperișul spitalului Santobono din Napoli : eroii copiilor care  pentru o dimineață, au redat zâmbetul pe chipurile tinerilor pacienți ai structurii napolitane. Etapa napolitana a turneului Supereroilor Acrobatici a avut loc în această dimineață, datorită Asociației AIDO Napoli care, împreună cu AIRP și Partenope Free Chapter, au dorit cu tărie această inițiativă, sponsorizată și de Centrul Regional de Transplant Campania, regizat de Dr. Antonio Corcione, și de a 5-a municipalitate, reprezentată de Paolo De Luca, scrie FanPage

Citește și  Nuntă cu răzbunare, mirele proiectează în timpul petrecerii imagini cu infidelitatea proaspetei sale soții

Și așa toată lumea a fost acolo în această dimineață: de la Spiderman la Hulk, de la Superman la Ironman și  căpitanul Americii. Au căzut de pe fațadele spitalului Santobono, făcându-i pe copii să se distreze în interiorul saloanelor. Sub măști și costume, se aflau tehnicienii EdiliiaAcrobatica, legați cu o  funie dublă de siguranță pentru a prevedea orice tip de problemă. Inițiativa nu va fi singura, ci se va repeta în toată țara, aducând astfel o mică bucurie copiilor spitalizați din toată Italia.

În ultimele zile  o inițiativă similară, organizată de asociația AGOP, cu alți supereroi au adus  cadouri de Crăciun copiilor internați în secția de Oncologie din I Policlinico din Napoli. În acest caz, alți supereroi, inclusiv Batman, au adus cadourile, prin coridoare și săli, fără a coborî de pe acoperișuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.