Pentru medicii era “doar o răceală”, dar ea are cancer: coșmarul unei tinere de 27 de ani

Pentru medicii era “doar o răceală”, dar ea are cancer: coșmarul unei tinere de 27 de ani

Meagan Bechtold are 27 de ani și povestea sa dramatică a șocat Statele Unite: mass-media americană și tabloidul britanic Daily Mail vorbesc despre acest caz absurd, spunând că fată, care a suferit de o tuse ciudată, s-a fost de trei ori la medic și de trei ori a fost trimisă acasa cu diagnosticul de bronșită.

În primăvara anului 2018, Meagan a fost supus unor vizite specializate care nu au condus la nimic, dar starea ei a continuat să se deterioreze. Astfel, ea a decis să insiste la să i se facă mai multe examinări  și avea dreptate: avea  o tumoare în diafragmă de 13 centimetri.

De atunci a început lupta împotriva cancerului.

Citește și Invazia „peștilor-penis” în California: creatura bizară care a invadat plajele / VIDEO

“Prima dată când mi-au spus că era o simplă răceală, apoi că este o simplă alergie, apoi o bronșită – a spus publicației Daily Mail – Mi-au dat antibiotice, dar starea mea s-a  înrăutățit și mai rău”.

Diagnosticul definitiv :  limfomul lui Hodgkin: “Din fericire mi-au explicat că este una dintre bolile cele mai ușor de tratat – adaugă tânăra – dar totuși viața mea a fost un iad. Nu puteam respira bine, a trebuit să-mi petrec zilele legată de tubul  de oxigen, am pierdut din greutate, mi-am pierdut părul și a trebuit să-l tai la zero “.

 

Tânăra nu s-a recuperat încă, dar lupta împotriva bolii continuă, cu sprijinul familiei sale și cu mult optimism.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.