Pentru medici nu există nicio speranță, dar nou-născutul deschide ochii : ”Au spus că va trăi doar câteva minute”

La naștere, medicii nu i-au dat nicio speranță micuțului Oscar Bedford și au vrut să renunțe la orice încercare de a-l menține în viață. După ce a fost scos din incubator, bebelușul a fost dat părinților Greg și Chelsea într-o cameră specială la infirmeria dintr-un spital din Leicester.

“Au spus că va fi în viață doar câteva minute”, a spus mama sa, Chelsea, în vârstă de 26 de ani. Tânăra mamă și-a dorit ca bunica să-și vadă nepotul măcar o singură dată, motiv pentru care a început un apel FaceTime. “În timp ce vorbeam mama mea Sally-Ann am văzut că Oscar deschide ochii și începuse să plângă “, a declarat Chelsea pentru Daily Star Online.

A abuzat de copii pentru bani: „Am câștigat 2 mii de euro arătând ce făceam pe Skype”

“A deschis ochiii pentru prima dată și era atât de suprarealist , părea un vis – a adăugat tânăra mamăl de 26 de ani – A fost fantastic, cel mai frumos sentiment din lume”. Medicii au început să-i facă alte analize și i-au permis mamei să-l alăpteze la sân, lucru l-au pus pe picioare și mai mult . Bebelușul minune a fost transferat la spitalul din Loughborough, unde a stat câteva săptămâni, iar acum se află acasă cu părinții.

“Acum are 18 luni și este ca un copil sub vârsta de trei luni , dar zâmbește și iubește luminile în ciuda faptului că este parțial orb”, a spus Chelsea. „Îi place să audă voci noi și să asculte muzică”.

Oscar are o formă de epilepsie și nu se știe dacă va trăi mult timp. “Nu stiu cat timp voi avea cu el – a concluzionat mama sa – dar acum este aici cu mine și va avea parte de toată dragostea ”, a spus mama cu lacrimi în ochi…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.