Pentru medici este doar o gastroenterită, o fetiță de 5 ani moare de apendicită

Pentru medici este doar o gastroenterită, o fetiță de 5 ani moare de apendicită. Micuța se plângea de o arsură la stomac, iar medicii cred că este doar gastroenterită.

Micuța Elspeth Moore, de 5 ani din Southampton, un oraș din Hampshire, în Regatul Unit, a murit din cauza apendicitei, care a dat în septicemie din cauza diagnosticării târzie. Când a fost dusă la spital prima dată, medicii au greșit diagnosticul și au spus că este doar o gastroenterită. Fata s-a plâns de dureri de stomac foarte puternice, așa cum scrie în presa locală, dar medicii au spus că îi va trece repede.

Elspeth a fost luată bolnavă direct de la școală, profesorii au trimis-o acasă după un atac puternic de diaree.  Părinții  îngrijorați  a dus-o la spital, unde i-au făcut doar o perfuzie a o hidrata și apoi au trimis-o acasă.

Epilepsie tratată cu canabis, îmbunătățirile copilului sunt impresionante

“Nimeni nu ne-a spus la ce să fim atenți, nimeni nu ne-a dat sfaturi despre cum să ne comportăm în caz de complicații”, a spus mama.

Când starea fetiței s-a înrăutățit, ei s-au întors la spital. Copilul prezenta febră și vărsături. Analizeze făcute ultior au demonstrat că fetița avea apendicită. Din păcate, diagnosticul a venit prea târziu,

Elspeth a făcut peritonită, poi la câteva ore septicemia  ucis-o sub ochii părinților ei. Un diagnostic făcut la momentul potrivit ar fi permis copilului să supraviețuiască, așa că părinții cer astăzi dreptate și acuză spitalul de neglijență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.