Pentru medici e doar astm bronșic și o trimite acasă de 6 ori: moare la 2 ani de cancer pulmonar

Aceasta este povestea lui Megan Clarkson, o fetiță care la numai 2 ani a murit de cancer pulmonar după ce a consultat șase medici.

Atunci când simptomele, cum ar fi tusea și vânătăile pe piept, s-au înrăutățit, era deja prea târziu. Copila a suferit o intervenție chirurgicală, dar a intrat în stop cardiac și a murit.
Doctorii credeau că avea astm bronșic și  de fiecare dată când mama o ducea la spital, medicii o trimiteau acasă. S-a întâmplat același lucru de șase ori în doi ani.

Mama micuței, Kelly Clarkosn a povestit tragedia presei britanice: copilul a început să se simtă rău de când avea șase luni, dinn noiembrie 2016, cu o tuse atât de puternică încât nu putea să țină mâncarea în guriță. În următoarele 28 de luni, Megan a pierdut din greutate și a început să aibe probleme de respirație.

Patru ani de zile medicii nu au știut ce are, acum, o fetiță de 8 ani își planifică înmormântarea

Uneori respira de două ori mai repede decât normal. Așa că mama a decis să o ducă la specialiști, dar nici unul dintre ei a sfătuit-o să supună unei radiografii. În  pentru că în opinia lor era doar astm și care s-ar putea vindeca cu inhalatoare și antibiotice Starea lui Megan s-a înrăutățit, au început să-i apară vânătăi pe piept și avea dureri în brațe. La scurt timp, înainte de Crăciun, ea a fost internată la Spitalul Regal pentru copii din Glasgow. Investigațiile suplimentare au arătat că de fapt, avea o forma de cancer pulmonar cunoscut sub numele de blastom pleuropulmonar de tip trei.

Operația de urgență pentru îndepărtarea plămânului drept, a fost un eșec total. Fetița a intrat în stop cardiac și a decedat la 2 ianuarie, la numai trei săptămâni după diagnosticul exact.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.