Pentru medic, bebelușul din pântec este bine, dar nou-născutul s-a născut fără nas, ochi și o parte a craniului

Pe întreaga perioadă a sarcinii, medicul de încredere i-a asigurat întotdeauna că bebelușul în pântec a crescut bine. Dar când s-a născut, pentru părinți și familie a fost un adevărat șoc:  copilul venise pe lume cu malformații foarte gravei nclusiv absența nasului, a ochilor și a unei părți a craniului. Este povestea unui cuplu de noi părinți portughezi originari din Setúbal, un oraș de coastă la sud de Lisabona, care a decis să-l de-a în judecată pe medic  pentru neglijență. Când micul Rodrigo a venit pe lume la începutul lunii octombrie, medicii i-au dat doar câteva zile să trăiască din cauza problemelor foarte grave cu care s-a născut, dar copilul este încă în viață, respiră  singur și se hrănește regulat, îngrijit de dragostea părinților Marlene Simão și David Ribeiro.

Descoperă o tumoare pe creier imediat după naștere: tragedia unei mame de 21 de ani

Cuplul a spus că a apelat la o clinica privată unde lucra medicul și că, în timpul sarcinii, același medic a supus-o pe femeie la toate examenele de rutină, și de fiecare dată a spus că bebelușul este bine.  Un șir  de erori foarte grave și diagnosticări greșite au costat acum medicului o suspendare din activitate în așteptarea unor investigații suplimentare. Mai mult decât atât, defectele de care suferă Rodrigo ar fi în mod normal vizibile încă din a douăsprezecea săptămână de sarcină. Împotriva medicului ar mai fi alte șase denunțuri care datează din 2013 și numai acum a fost suspendat din activitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.