Pentru câteva like-uri: a mâncat insecte otrăvitoare și a murit în direct pe Youtube

Un youtuber chinez în vârstă de 35 de ani a murit după ce a mâncat insecte otrăvitoare și șopârle în timpul unei provocări absurde.

 

Sun, numele său pe YouTube,  a murit în ultima emisiune live pe canalul său de Youtube, la sfârșitul unui joc pe care l-a inventat pentru a demontra că este capabil să mănânce orice. Una după alta tânărul lua câte o insectă, câte o șopârlă și o mânca…mai lua câte un pahar de bere, un  de lichior până când  fatalitatea a vrut ca printre insectele vii să se afle și o centipedă otrăvitoare care l-a ucis în câteva minute.

 

 

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga a pierdut lupta cu cancerul

La un moment dat, de fapt, omul s-a prăbușit la pămând, iar difuzarea live a continuat timp de câteva ore cu imaginea scaunului gol. Corpul tânărului a fost descoperit de iubita lui care întorcându-se acasă, l-a văzut întins pe jos fără viață.  Intervenția ambulanșei s-a dovedit a fi inutilă, bărbatul era mort de câteva ore.

Cu toate acestea, o autopsie va stabili cauzele reale ale decesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.