Pentru că nu și-a găsit un loc de muncă, un bărbat din India a fost ucis în bătaie de soția și soacra lui

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din orașul Khandwa, în statul Madhya Pradesh, a murit în urma loviturilor primite de la soția și soacra lui pentru  că nu a găsit loc de muncă în această perioadă cu mari dificultăți economice cauzate de pandemie. Potrivit India Today, femeile, identificate drept Leela și Prem Bai, au fost arestate. O poveste despre violența domestică în care soacra lui a avut un rol important în căsnicia celor doi soți, având o putere de convingere mare asupra fiicei sale.

Șeful poliției din Khandwa, Radheyshaym Chouhan, a povestit situația zilnică din casa victimei: „Soția regretatului Ramesh, Leela, l-a rugat să caute de lucru în această perioadă de carantină și bărbatul a răspuns că nu este ușor și că nu crede că ar putea găsi ceva. Discuția între soți a degenerat iar mama femeii  Prem Bai, a intervenit luându-l la bătaie  și provocându-i răni grave. ”

Alertă în Rusia! Peste 2000 de copii au fost mușcați de căpușe

O situație care a ieșit din mână și a costat viața bărbatului care a murit la spital, unde fusese însoțit de câțiva membri ai familiei. Reconstituirea faptelor ar fi fost realizată de însuși Ramesh care, înainte de moartea sa, ar fi reușit să povestească ce s-a întâmplat. Cele două femei au fost arestate sub acuzația de crimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.