Pentru că nu a spălat vasele, o femeie a fost desfigurată de iubitul ei

Amy White, o femeie de 30 de ani și mama a trei copii, a fost bătută cu brutalitate de iubitul de 34 de ani al prietenei ei, pe motiv că nu a spălat vasele.

Agresiunea a avut loc în august 2018, iar agresorul a fost condamnat la nouă ani și trei luni de închisoare. Cu toate acestea, femeia mărturisește că a dezvoltat sindromul de stres prost-traumatic după ce bărbatul i-a dislocat mandibula, i-a spart arcada și a lăsat-o fără dinții din față.

Inuman și absurd! Și-a înfometat fiul adoptiv pentru a beneficia de ajutor social

„Alexis nu fusese violent înainte, așa că am fost șocată că m-a atacat pe mine și pe prietenele mele. Asta dovedește că niciodată nu poți cunoaște pe cineva cu adevărat. Suntem norocoase că am scăpat cu viață”, a mărturisit Amy White, potrivit  Daily Mail.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.