Pentru că nu a învățat versetele din Biblie, un băiețel de 7 ani a murit în chinuri groaznice

Un băiat de 7 ani din Wisconsin a fost îngropat de viu de către părinții adoptivi pentru că nu a învățat versetele din Biblie.

Băiețelul nu a reușit să învețe pe de rost mai multe versete din Biblie.

Drept pedeapsă, a fost supus unor chinuri îngrozitoare de către Timothy,  de 48 de ani și Tina Hauschultz, de 35 de ani, și fiul lor de 15 ani au fost puși sub acuzare pentru moartea lui Ethan Hauschultz.

Toarnă apă rece pe fiica ei nou-născută ca să o trezească: ”trebuia să mă răzbun și ea mă trezește noaptea”

Timothy Tina Hauschultz 1Ei l-au obligat timp de două ore pe zi, timp de o săptămână,  să care un buștean de 20 de kilograme și a fost lovit de cel puțin 100 de ori de fiul cuplului, relatează FOX News.

Ethan a murit în aprilie 2018

Cei trei monștrii l-au îngropat dezbrăcat în zăpadă, în curtea casei. Raportul medical a arătat că a murit din cauza hipotermiei. De asemenea, Ethan avea coastele fracturate, răni la nivelul capului, abdomenului și pieptului.

Cei trei au fost puși sub acuzare pentru moartea lui Ethan Hauschultz.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.