VIDEO | Pentru că nimeni nu o credea, o fetiță de 12 ani și-a înregistrat pe ascuns unchiul în timp ce abuza ea

Din păcate, majoritatea cazurilor de abuz sexual împotriva copiilor se întâmplă în familie.  Iar ceea ce face acest lucru și mai îngrozitor este că de multe ori victimele nu sunt crezute.

Un caz recent care a șocat comunitatea din Morón, Argentina, unde o fată de 12 ani a înregistrat un videoclip în care a fost și dovada clară a ceea ce micuța a încercat să le spună părinților ei și nu a fost crezută. Potrivit presei Tn.com.ar prima dată când fetița a raportat abuzul din partea unchiului ei  în vârstă de 43 de ani, a fost printr-un mesaj audio pe care l-a trimis unei prietene în care îi povestea că unchiul ei a intrat peste ea în cameră în timp ce dormea și după ce a început să o atingă a a violat-o.

Alarmată, mama prietenei ei le-a spus părinților care au fost convinși de bunica fetei care era și mama violatorului  să nu-l raporteze la poliție, peste puțin timp va deveni tată.  Părinții au decis să nu mai calce pragul casei celui care le-a abuzat fata, dar la puțin timp micuța victimă s-a plâns din nou de gesturile obscene ale unchiului ei în timpul unei întâlniri cu întreaga familie.

Și-a decapitat iubita și a ascuns capul într-o valiză: Wilma a murit la numai 17 ani

Într-o zi la școală în timpul orelor o profesoară a  dat o lecție despre abuz sexual și fata și-a denunțat din nou unchiul: s-a ridicat și a povestit ce i se întâmplă.  Autoritățile școlii au vorbit cu familia, dar au negat imediat insistând că un astfel de lucru se poate întâmpla în familia lor. În cele din urmă, obosită să fie hărțuită, fata a decis să ia măsuri în această privință și să creeze o capcană unchiului ei.

Într-o zi, în timpul unei reuniuni a familiei, fata a spus că vrea să-i arate ceva unchiului și l-a dus într-o cameră unde de curând părinții ei instalase o cameră de supraveghere. Pedofilul nu a așteptat prea mult și a început să atingă fetița în părțile intime. La un moment dat ridică ochii și își dă seama că a fost înregistrat.

Potrivit sursei citate mai sus, imediat după acel episod bărbatul a fugit iar autoritățile încă îl mai caută. Procurorii bănuiesc că fata a fost abuzată încă de când avea doar 6 ani.

 

Sursa: Tn.com.ar

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.