Pentru a nu o lăsa să moară singură, un tânăr s-a cățărat zilnic la fereastra mamei sale, internată cu Covid

Un tânăr de 30 de ani care a vrut să fie alături de mama sa, internată în spital cu coronavirus, a escaladat în fiecare seară zidul spitalului pentru a ajunge la fereastra salonului în care se afla femeia, după ce medicii i-au interzis să o vadă. O scenă care s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit. Povestea emoționantă s-a petrecut în Palestina

Extrem de rar, dar posibil! Un copil s-a născut ținând în mână spirala intrauterină a mamei ( foto)

Jihad Al-Suwaiti a ținut cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron, însă medicii i-au interzis să o viziteze. Femeia în vârstă de 73 de ani – care suferea de leucemie – a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Pentru a nu o lăsa singură, fiul ei s-a cățărat în fiecare seară pe zidurile spitalului, ca să o vegheze de la fereastră. Aceeași scentă s-a repetat aproape o săptămână, până joi, când femeia a murit, răpusă de boală.

Sursa: Mohamad Safa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.