Pensionarul moare singur în casă. Câinele l-a vegheat timp de 8 zile

Un pensionar a murit singur în casă. Câinele l-a vegheat timp de 8 zile. Vecinii au alertat pompierii, îngrijorați de mirosul care provenea din casa pensionarului în vârstă de 70 de ani

Era mort de opt zile, dar nimeni nu a observat absența lui. Pe 2 decembrie, trupul de viață al unui bărbat în vârstă de 70 de ani, care locuia singur la Taranto, a fost găsit de pompieri. Lângă el era câinele lui care îl supraveghea, un ciobănesc german  care nu și-a abandonat stăpânul nici măcar când au sosit forțele de ordine.

Vecinii au alertat pompierii, îngrijorați că nu l-au văzut de prea multe zile dar și de mirosul care provenea din casa pensionarului de 70 de ani. Când pompierii au spart ușa și au intrat în casă, au găsit trupul bărbatului în vârstă întins pe jos, lângă pat.

Citește și OIM: aproape 1.300 de migranți au murit în Mediterana în 2019

Medicul legist nu a găsit niciun semn de violență. La fața locului, pe lângă pompieri, au intervenit carabinierii și paramedicii  care nu au putut să facă nimic altceva decât să constate decesul . Corpul bărânului era în stare avansată de descompunere. Câinele a fost încredințat veterinarilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.