Pedofilia online: a abuzat de copiii pe webcam, poliția: „Afaceri bine plătite”

Pedofilia online: a abuzat sexual de copii prin intermediul interetului  și a fost arestată. Jodie Little, în vârstă de 30 de ani, rezidentă în Cipru cunoscută online drept „curva diavolului 666” și „regina Tabbo” și-a oferit servicii webcam de acasă copiilor, uneori chiar și copii sub vârsta de 13 ani, scrie Metro.

Condamnat pentru că a furat 50 de dolari: iese din închisoare după 36 de ani

Femeia a fost srestată și a fost extrădată după ce poliția a descoperit ce se întâmplă pe net. Little și-a recunoscut vinovăția pentru o serie de crime care au implicat abuzuri sexuale împotriva copiilor.  Poliția greacă în colaborare cu cea britanică a descoperit o rețea de pedofili care a fost destructurată dar, din păcate, consecințele asupra copiilor vor rămâne mult timp.

Femeia va fi judecată . Potrivit poliției, ea avea o a devărată  afacere câștigând mulți bani  de-a lungul anilor.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.