Pedofilia, mărturii șocante la summit: ”Am fost abuzată la13 ani, preotul m-a pus să fac avort”

Pedofilia / Orașul Vatican – La summitul privind abuzurile, au fost proiectate unele mărturii ale victimelor.

Unul dintre acestea se referă la o tânără a cărei identitate a fost ascunsă. Cuvintele ei au șocat cei prezenți:

 

“De la vârsta de 15 ani am avut relații sexuale cu un preot. Acest lucru a durat 13 ani. Am rămas de trei ori însărcinată și de trei ori am făcut avort. Pur și simplu pentru că nu a vrut să folosească prezervative sau metode contraceptive. La început am avut încredere atât de multă în el, încât nu mi-a trecut prin minte  că ar putea să mă abuzeze de mine…. Mi-era frică de el și de fiecare dată când refuzam să fac sex cu el, mă bătea. Și fiindcă eram total dependentă de el din punct de vedere economic, am suferit toate umilințele pe care mi le-a provocat. Am avut aceste raporturi  atât acasă la el în sat, cât și în centrul de primire. În această relație nu aveam dreptul să am un prieten. De câte ori încercam să îmi refac viața, el afla și mă bătea. Era condiția lui ca să fiu ajutată din punct de vedere economic … Mi-a dat tot ce-am vrut când acceptam să fac sex, în caz contrar mă bătea”.

 

Femeia explică faptul că viața ei este acum distrusă de umilințele pe care le-a suferit. Pentru participanții la summit, episcopii și cardinalii, ea cere doar un singur lucru:

“Nu se poate abuza de o persoană în acest fel. Trebuie spus că preoții și religioșii au o modalitate de a ajuta și în același timp de a distruge. Trebuie să se comporte ca niște persoane responsabile și înțelepte”

Te-ar putea interesa și Cartea șoc! “Gay în Vatican”: “8 din 10 preoți sunt homosexuali”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.