Pedofilia: fost diplomat cu 19 mii de fotografii și videoclipuri cu minori în computer. Pentru el, nicio zi de închisoare

Un fost diplomat maghiar acuzat de pedofilie a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare! O sentință foarte ușoară care a stârnit indignare în opinia publică, mai ales când presa locală a dezvăluit că este un personaj foarte apropiat de premierul ungar  Viktor Orban .

Apartenența lui Gabor Kaleta , fost ambasador la Peru, la o rețea internațională de pornografie infantilă a apărut în timpul unei anchete efectuate de autoritățile americane. Pe computer au fost găsite până la 19.000 de fotografii și videoclipuri cu acte sexuale cu minori. Kaleta a fost repatriat de la sediul său diplomatic din Lima (Peru) cu o operațiune a serviciilor maghiare și judecat la Budapesta.

Tragedie cumplită în familie! Un câine a sfâșiat două fetițe gemene de numai 26 de zile în pătuț: ”Era gelos”

Instanța penală, la propunerea procurorului, controlată de guvernul Orban, l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendarea pedepsei. Organizațiile pentru apărarea minorilor și UNICEF la Budapesta au protestat împotriva acestei hotărâri considerate neconforme cu privire la gravitatea infracțiunii. Guvernul Orban, potrivit rapoartelor mass-media, a dorit să păstreze problema în secret, dar presa maghiară a descoperit-o și a făcut-o publică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.